Hart van Nederland: parachutist raakt gewond tijdens mislukte landing bij vliegveld Teuge

Hart van Nederland: parachutist raakt gewond tijdens mislukte landing bij vliegveld Teuge

<em>Hart van Nederland</em>: parachutist raakt gewond tijdens mislukte landing bij vliegveld Teuge Een parachutist is vrijdagochtend gewond geraakt tijdens het landen. Meerdere ambulances en een traumahelikopter reden rond 10:30 uur richting de een weiland vlakbij het vliegveld Teuge. Volgens de politie gaat het om een mislukte landing. De parachutist knalde tegen een hekje aan. De koeien die in het weiland stonden schrokken en renden naar de andere kant van de wei. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Mooie beelden van geboortegolf in Beekse Bergen: zebra's en kamelen geboren Bekijk deze video » Rotterdammers over supermarkt-explosie aan de Groene Hilledijk: "Meer aan de hand" Bekijk deze video » CDA-rel: Wopke Hoekstra over ophef Pieter Omtzigt (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Een parachutist is vrijdagochtend gewond geraakt tijdens het landen. Meerdere ambulances en een traumahelikopter reden rond 10:30 uur richting de een weiland vlakbij het vliegveld Teuge. Volgens de politie gaat het om een mislukte landing. De parachutist knalde tegen een hekje aan. De koeien die in het weiland stonden schrokken en renden naar de andere kant van de wei.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: parachutist raakt gewond tijdens mislukte landing bij vliegveld Teuge of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier