Zien: Wopke Hoekstra na Omtzigt-rel: "Wij gaan door met de formatiegesprekken"

Zien: Wopke Hoekstra na Omtzigt-rel: "Wij gaan door met de formatiegesprekken"

Zien: Wopke Hoekstra na <em>Omtzigt-rel</em>: &quot;Wij gaan door met de formatiegesprekken&quot; CDA-partijleider Wopke Hoekstra reageert op het explosieve verslag van Pieter Omtzigt dat op straat is komen te liggen. Hierin beschrijft hij onder meer hoe hij zou zijn tegenwerkt in de partij en dat hij zich soms onveilig voelt. Hoekstra wil er niet veel over kwijt. Wel zegt hij dat de formatiegesprekken gewoon doorgaan. "Ons standpunt is nog precies wat het gisteren of vorige week was." Bekijk de video van De Telegraaf hierboven. Bekijk ook Humberto gemist? Wopke Hoekstra ontkent lijntje Sywert van Lienden naar CDA-top Bekijk deze video » Video: Mariëtte Hamer doet poging partijleiders bij elkaar te krijgen met duo-gesprekken Bekijk deze video » CDA-rel: Wopke Hoekstra over ophef Pieter Omtzigt (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Zien: Wopke Hoekstra na Omtzigt-rel: "Wij gaan door met de formatiegesprekken"

CDA-partijleider Wopke Hoekstra reageert op het explosieve verslag van Pieter Omtzigt dat op straat is komen te liggen. Hierin beschrijft hij onder meer hoe hij zou zijn tegenwerkt in de partij en dat hij zich soms onveilig voelt. Hoekstra wil er niet veel over kwijt. Wel zegt hij dat de formatiegesprekken gewoon doorgaan. "Ons standpunt is nog precies wat het gisteren of vorige week was."

Bekijk de video van De Telegraaf hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Wopke Hoekstra na Omtzigt-rel: "Wij gaan door met de formatiegesprekken" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier