Video: zonsverduistering op veel plekken in Nederland te zien

Video: zonsverduistering op veel plekken in Nederland te zien

Video: <em>zonsverduistering</em> op veel plekken in Nederland te zien Er was gisteren een gedeeltelijke zonsverduistering in Nederland. Tussen 11.30 en 13.30 uur was het te zien. Een zonsverduistering ontstaat als de maan tussen de zon en de aarde staat. Een deel van het zonlicht wordt dan tegengehouden. Het lijkt alsof er een hap uit de zon is genomen. Ook veel kinderen hebben het gezien, zo blijkt uit dit fragment van Het Jeugdjournaal. Bekijk de video van Het Jeugdjournaal hierboven. Bekijk ook Video: Verenigd Koninkrijk maakt zich zorgen om nieuwe variant coronavirus Bekijk deze video » Moeder Frenkie de Jong bewaart al de fanmail: "Ik stuur ook wat terug" (video) Bekijk deze video » Organisatie van Navalny verboden door Russische rechter (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: zonsverduistering op veel plekken in Nederland te zien

Er was gisteren een gedeeltelijke zonsverduistering in Nederland. Tussen 11.30 en 13.30 uur was het te zien. Een zonsverduistering ontstaat als de maan tussen de zon en de aarde staat. Een deel van het zonlicht wordt dan tegengehouden. Het lijkt alsof er een hap uit de zon is genomen. Ook veel kinderen hebben het gezien, zo blijkt uit dit fragment van Het Jeugdjournaal.

Bekijk de video van Het Jeugdjournaal hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: zonsverduistering op veel plekken in Nederland te zien of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier