Video: politiek Den Haag niet te spreken over bitterballen van Wolter kroes

Video: politiek Den Haag niet te spreken over bitterballen van Wolter kroes

Nederland kleur langzaam weer oranje in aanloop naar het EK. Niemand minder dan Wolter Kroes is afgereisd naar Den Haag om de oranjekoorts even te checken bij politici. Hij kan niet met lege handen aankomen dus neemt hij een schaal bitterballen mee, en dat om 10 uur in de ochtend. Je kunt begrijpen dat politici er niet helemaal op zaten te wachten.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder.

Video: politiek Den Haag niet te spreken over <em>bitterballen</em> van <em>Wolter kroes</em> Nederland kleur langzaam weer oranje in aanloop naar het EK. Niemand minder dan Wolter Kroes is afgereisd naar Den Haag om de oranjekoorts even te checken bij politici. Hij kan niet met lege handen aankomen dus neemt hij een schaal bitterballen mee, en dat om 10 uur in de ochtend. Je kunt begrijpen dat politici er niet helemaal op zaten te wachten. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Alle fragmenten uit deze uitzending RTL Boulevard: prinses Amalia ziet af van 1,6 miljoen door handgeschreven brief aan Rutte Bekijk deze video » Video: prinses Beatrix verblijft momenteel in ziekenhuis na operatie Bekijk deze video » Video: John Williams maakt nieuw programma over EK: "Ik wil die gekte horen" Bekijk deze video » Zien: oud-manager Jan van Doorn kwaad op Henny Huisman: "Gun een ander ook iets!" Bekijk deze video » Gerard Joling en Jeroen van der Boom in RTL Boulevard over EK-nummer Alles Is Oranje Bekijk deze video » RTL Boulevard: laatste aflevering The Kardashians uitgezonden maar de familie gaat door Bekijk deze video » Video: Julius Jaspers met levensles voor de man: "Leer koken, een kokende man is sexy later" Bekijk deze video »
TV :
Video: politiek Den Haag niet te spreken over bitterballen van Wolter kroes


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: politiek Den Haag niet te spreken over bitterballen van Wolter kroes of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier