Humberto gemist? Mona Keijzer over reden geen volle stadions bij EK-voetbal

Humberto gemist? Mona Keijzer over reden geen volle stadions bij EK-voetbal

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em> gemist? Mona Keijzer over reden geen volle stadions bij <em>EK-voetbal</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 11 juni terugkijken bij Gids.tv. We gaan de goede kant op wat betreft de besmettingscijfers en dat betekent dat we deze zomer weer festivals, concerten en voetbalwedstrijden kunnen verwachten, zonder afstand en mondkapjes. Toch ontstaat er kritiek, waarom pas 30 juni en niet tijdens het EK-voetbal al? Mona Keijzer reageert dat er eerst uitgezocht moest worden hoe deze feesten op een veilige manier georganiseerd konden worden: "We hebben daar de tijd voor nodig gehad, we hebben resultaten gehad van de Fieldlabs en vervolgens heb je tijd nodig om het juridisch te regelen." Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto gemist? Mona Keijzer over reden geen volle stadions bij EK-voetbal

We gaan de goede kant op wat betreft de besmettingscijfers en dat betekent dat we deze zomer weer festivals, concerten en voetbalwedstrijden kunnen verwachten, zonder afstand en mondkapjes. Toch ontstaat er kritiek, waarom pas 30 juni en niet tijdens het EK-voetbal al? Mona Keijzer reageert dat er eerst uitgezocht moest worden hoe deze feesten op een veilige manier georganiseerd konden worden: "We hebben daar de tijd voor nodig gehad, we hebben resultaten gehad van de Fieldlabs en vervolgens heb je tijd nodig om het juridisch te regelen."

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Humberto gemist? Mona Keijzer over reden geen volle stadions bij EK-voetbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier