Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Hier zijn de Van Rossems: Utrecht

Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de laatste aflevering van dit seizoen van Hier zijn de Van Rossems bekijken Maarten, Vincent en Sis van Rossem de stad Utrecht. BoosUtrecht is een stad met veel schoonheid en af en toe een dissonant. Zo kan Maarten nog boos worden om de Neudeflat: 'Een misdaad!' Ernaast ligt het oude postkantoor, een prachtgebouw. PausOp het Domplein doet Vincent verslag van een felle architectenstrijd en bij het monumentale Paushuize vertelt Maarten het tragische verhaal van de Utrechtse paus Adrianus. Een schilderij in Museum Catharijneconvent over de wellust prikkelt de zinnen, maar gelukkig weet Sis het academisch te duiden. MaliebaanMaarten sluit de serie af met een exposé over de wonderlijke geschiedenis van de Maliebaan - als hij tenminste niet gestoord wordt door knetterende motorfietsen. Hier Zijn De Van Rossems: Sis walgt van mannen in korte broek Bekijk deze video » Hier zijn de Van Rossems gemist? ''Dat geklooi met dat achterlijke Fries'' Bekijk deze video » Maarten van Rossum in Op1 over nieuw seizoen Hier zijn de van Rossems Bekijk deze video »
Uitzending :
Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de laatste aflevering van dit seizoen van Hier zijn de Van Rossems bekijken Maarten, Vincent en Sis van Rossem de stad Utrecht.

Boos
Utrecht is een stad met veel schoonheid en af en toe een dissonant. Zo kan Maarten nog boos worden om de Neudeflat: 'Een misdaad!' Ernaast ligt het oude postkantoor, een prachtgebouw.

Paus
Op het Domplein doet Vincent verslag van een felle architectenstrijd en bij het monumentale Paushuize vertelt Maarten het tragische verhaal van de Utrechtse paus Adrianus. Een schilderij in Museum Catharijneconvent over de wellust prikkelt de zinnen, maar gelukkig weet Sis het academisch te duiden.

Maliebaan
Maarten sluit de serie af met een exposé over de wonderlijke geschiedenis van de Maliebaan - als hij tenminste niet gestoord wordt door knetterende motorfietsen.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Hier zijn de Van Rossems

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hier zijn de Van Rossems gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier