Johan Derksen in De Oranjezomer: "Henk Kuipers zit niet voor zweetvoeten achter de tralies!"

Johan Derksen in De Oranjezomer: "Henk Kuipers zit niet voor zweetvoeten achter de tralies!"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Henk Kuipers zit niet voor zweetvoeten achter de tralies!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van vrijdag 11 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van vrijdag terugkijken bij Gids.tv. Johan Derksen gaat eens in de zoveel tijd langs bij Henk Kuipers in de gevangenis. Kuipers is oud-captain van voormalige motorclub No Surrender. Hij kreeg tien jaar cel voor ernstige mishandelingen, afpersing, diefstal met geweld, schriftvervalsing en het leiding geven aan een criminele organisatie. Toch gaat Derksen bij hem langs: "Ik weet ook wel dat hij niet voor zweetvoeten achter de tralies zit, maar ik vind het een amicale man." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Johan Derksen gaat eens in de zoveel tijd langs bij Henk Kuipers in de gevangenis. Kuipers is oud-captain van voormalige motorclub No Surrender. Hij kreeg tien jaar cel voor ernstige mishandelingen, afpersing, diefstal met geweld, schriftvervalsing en het leiding geven aan een criminele organisatie. Toch gaat Derksen bij hem langs: "Ik weet ook wel dat hij niet voor zweetvoeten achter de tralies zit, maar ik vind het een amicale man."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen in De Oranjezomer: "Henk Kuipers zit niet voor zweetvoeten achter de tralies!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV