Zien: man opgeslokt door walvis kan het incident navertellen

Zien: man opgeslokt door walvis kan het incident navertellen

Een kreeftenvisser heeft wel iets heel aparts meegemaakt op zee. Hij werd opgeslokt door een walvis toen hij aan het duiken was voor kreeft, maar het bleek dat de walvis de man toch niet zo aangenaam vond, hij spuugde hem net zo hard weer uit. De 56-jarige visser kan het op wonderbaarlijke wijze nog navertellen en is herstellende in het ziekenhuis.

Bekijk de video van Sky News hieronder.

Zien: man opgeslokt door <em>walvis</em> kan het incident navertellen Een kreeftenvisser heeft wel iets heel aparts meegemaakt op zee. Hij werd opgeslokt door een walvis toen hij aan het duiken was voor kreeft, maar het bleek dat de walvis de man toch niet zo aangenaam vond, hij spuugde hem net zo hard weer uit. De 56-jarige visser kan het op wonderbaarlijke wijze nog navertellen en is herstellende in het ziekenhuis. Bekijk de video van Sky News hieronder. Bekijk ook NOS Stories: De Blue Whale Challenge nog altijd populair onder jongeren Bekijk deze video » Video: Saved by a whale's tail-ongeluk krijgt miniatuurversie in Miniworld Rotterdam Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: man opgeslokt door walvis kan het incident navertellen


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: man opgeslokt door walvis kan het incident navertellen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier