Zien: 16-jarige Milan is ballenjongen voor Oekraïne: "Oranje gaat winnen"

Zien: 16-jarige Milan is ballenjongen voor Oekraïne: "Oranje gaat winnen"

Inmiddels voelen we het allemaal wel een beetje waarschijnlijk, de zenuwen voor de eerste EK-wedstrijd van Oranje zondag 13 juni in de Johan Cruijff Arena.

Ballenjongen
Ook de 16-jarige Milan van Pruijssen uit Leidschendam is erg nerveus: hij is ballenjongen bij het duel tegen Oekraïne. Zelf is hij keeper en vertelt samen met zijn moeder over deze unieke kans tijdens het EK. Ookal is Milan ballenjongen voor de tegen partij, hij is natuurlijk voor Nederland. Maar juichen dat mag hij niet. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Zien: 16-jarige Milan is <em>ballenjongen</em> voor Oekraïne: &quot;Oranje gaat winnen&quot; Inmiddels voelen we het allemaal wel een beetje waarschijnlijk, de zenuwen voor de eerste EK-wedstrijd van Oranje zondag 13 juni in de Johan Cruijff Arena. BallenjongenOok de 16-jarige Milan van Pruijssen uit Leidschendam is erg nerveus: hij is ballenjongen bij het duel tegen Oekraïne. Zelf is hij keeper en vertelt samen met zijn moeder over deze unieke kans tijdens het EK. Ookal is Milan ballenjongen voor de tegen partij, hij is natuurlijk voor Nederland. Maar juichen dat mag hij niet. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Villa Oranje: Wesley Sneijder wil Yolanthe Cabau héél graag terug (video) Bekijk deze video » Bekijk videoclip Alles Op Oranje van Gerard Joling & Jeroen van der Boom Bekijk deze video »
Sport :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: 16-jarige Milan is ballenjongen voor Oekraïne: "Oranje gaat winnen" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier