Zien: OranjeLeeuwinnen hebben laatste boodschap voor Nederlands elftal

Zien: OranjeLeeuwinnen hebben laatste boodschap voor Nederlands elftal

Vanavond speelt het Nederlands elftal om 21:00 uur zijn eerste wedstijd op het EK voetbal tegen Oekraïne. Op twitter hebben OranjeLeeuwinnen Dominique Janssen en Jackie Groenen nog één boodschap voor het Nederlands elftal: "Heel veel succes vanavond, wij zitten voor de televisie en gaan jullie aanmoedigen!"

Bekijk de video van OranjeLeeuwinnen hieronder.

Zien: <em>OranjeLeeuwinnen</em> hebben laatste <em>boodschap</em> voor Nederlands elftal Vanavond speelt het Nederlands elftal om 21:00 uur zijn eerste wedstijd op het EK voetbal tegen Oekraïne. Op twitter hebben OranjeLeeuwinnen Dominique Janssen en Jackie Groenen nog één boodschap voor het Nederlands elftal: "Heel veel succes vanavond, wij zitten voor de televisie en gaan jullie aanmoedigen!" Bekijk de video van OranjeLeeuwinnen hieronder. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Op1 gemist? Dit zijn de mooiste Oranje herinneringen door de jaren heen Bekijk deze video » Memphis Depay over elftal: ''Andere generatie dan we gewend zijn'' Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: OranjeLeeuwinnen hebben laatste boodschap voor Nederlands elftal

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: OranjeLeeuwinnen hebben laatste boodschap voor Nederlands elftal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier