De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat vind captain Denen "een echte teamspeler"

De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat vind captain Denen "een echte teamspeler"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>De Oranjezomer</em> gemist? Dick Advocaat vind captain Denen &quot;een echte teamspeler&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Dick Advocaat trekt flink wat complimenten uit de kast voor de aanvoerder van Denemarken, Kjaer: "Echt een teamspeler, altijd bezig met zijn spelers. Ik heb met 'm gewerkt bij Fenerbahce. Pfoe!" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Dick Advocaat trekt flink wat complimenten uit de kast voor de aanvoerder van Denemarken, Kjaer: "Echt een teamspeler, altijd bezig met zijn spelers. Ik heb met 'm gewerkt bij Fenerbahce. Pfoe!"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer gemist? Dick Advocaat vind captain Denen "een echte teamspeler" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier