De Oranjezomer: René van der Gijp analyseert Nederland - Oekraïne

De Oranjezomer: René van der Gijp analyseert Nederland - Oekraïne

René van der Gijp heeft zondagavond genoten van Nederland-Oekraïne op het EK 2021: "Ik heb een prima Nederlands Elftal gezien. De beste van het veld vond ik Wijnaldum, die heeft niets verkeerd gedaan."

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

De Oranjezomer: René van der Gijp analyseert <em>Nederland - Oekraïne</em> René van der Gijp heeft zondagavond genoten van Nederland-Oekraïne op het EK 2021: "Ik heb een prima Nederlands Elftal gezien. De beste van het veld vond ik Wijnaldum, die heeft niets verkeerd gedaan." Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van zondag 13 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Oranjezomer: René van der Gijp analyseert Nederland - Oekraïne of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier