Zien: Bas Smit hakt peperdure champagnefles open met een bijl op de camping

Zien: Bas Smit hakt peperdure champagnefles open met een bijl op de camping

Bas Smit viert het leven en doet dat niet met een simpel glaasje wijn. Er staat namelijk een enorme fles van Moët & Chandon op het menu en deze hakt hij 'in stijl' open met een bijl op de camping. De helft van de fles spuit eruit, maar dat mag het plezier niet bederven.

Bekijk de video van Bas Smit hieronder.

Zien: <em>Bas Smit</em> hakt peperdure champagnefles open met een bijl op de camping Bas Smit viert het leven en doet dat niet met een simpel glaasje wijn. Er staat namelijk een enorme fles van Moët & Chandon op het menu en deze hakt hij 'in stijl' open met een bijl op de camping. De helft van de fles spuit eruit, maar dat mag het plezier niet bederven. Bekijk de video van Bas Smit hieronder. Bekijk ook Zien: Dinsdag start pre-order van vakantieboek Nederland heeft alles Bekijk deze video » Bas Smit en Dries Roelvink bloedfanatiek tijdens potje 'Padel' (video) Bekijk deze video »


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Bas Smit hakt peperdure champagnefles open met een bijl op de camping of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier