Zien: Ferry Doedens brengt single uit 'Niemand zoals jij'

Zien: Ferry Doedens brengt single uit 'Niemand zoals jij'

Ferry Doedens heeft een nieuwe single gelanceerd. De acteur schrijft op Instagram: |De afgelopen periode ben ik samen met @musicmatesholland de studio in gedoken om muziek te maken en daar is dit uitgekomen. “Niemand Zoals Jij” is vanaf 16 Juli overal te downloaden en te beluisteren."

Bekijk de video van Ferry Doedens hieronder.

Zien: <em>Ferry Doedens</em> brengt single uit 'Niemand zoals jij' Ferry Doedens heeft een nieuwe single gelanceerd. De acteur schrijft op Instagram: |De afgelopen periode ben ik samen met @musicmatesholland de studio in gedoken om muziek te maken en daar is dit uitgekomen. “Niemand Zoals Jij” is vanaf 16 Juli overal te downloaden en te beluisteren." Bekijk de video van Ferry Doedens hieronder. Bekijk ook Socials, Seks & Centen: moeder Ferry Doedens wil niet dat hij haar woorden in de mond legt Bekijk deze video » Socials, Seks & Centen: Ferry Doedens verwacht ooit video's op OnlyFans waarin hij klaarkomt Bekijk deze video »


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ferry Doedens brengt single uit 'Niemand zoals jij' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier