Hart van Nederland: verkoper Oranje-artikelen dag en nacht aan het inpakken

Hart van Nederland: verkoper Oranje-artikelen dag en nacht aan het inpakken

Het EK is officieel van start gegaan en ook Nederland heeft al een wedstrijd gespeeld tegen Oekraïne. Om die reden zijn de Oranje-feestartikelen niet aan te slepen. Marco van Dalen verkoopt de artikelen en is dag en nacht druk met inpakken: "We gaan 's nachts door met extra mensen." De verkoper heeft daardoor zelf de wedstrijd moeten missen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: verkoper <em>Oranje-artikelen</em> dag en nacht aan het inpakken Het EK is officieel van start gegaan en ook Nederland heeft al een wedstrijd gespeeld tegen Oekraïne. Om die reden zijn de Oranje-feestartikelen niet aan te slepen. Marco van Dalen verkoopt de artikelen en is dag en nacht druk met inpakken: "We gaan 's nachts door met extra mensen." De verkoper heeft daardoor zelf de wedstrijd moeten missen. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Video: René le Blanc en Wolter Kroes zingen 'Viva Hollandia' Bekijk deze video » Zien: Nathan Aké vertelt over piano spelen tijdens eerste lockdown Bekijk deze video » Video: onrustig in Den Haag na zege Oranje: "Zo is het nou eenmaal in Den Haag, dat hoort" Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: verkoper Oranje-artikelen dag en nacht aan het inpakken of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier