Johan Derksen heeft nieuws over Kees Jansma in De Oranjezomer: "Verdwijnt van tv"

Johan Derksen heeft nieuws over Kees Jansma in De Oranjezomer: "Verdwijnt van tv"

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv.

Johan Derksen heeft nieuws over Kees Jansma in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Verdwijnt van tv&quot; Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van maandag 14 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van maandag terugkijken bij Gids.tv. Volgens Johan Derksen krijgt Kees Jansma een belangrijke functie in de voetballerij. Dat wist hij te vertellen in deze uitzending van De Oranjezomer. "Kees Jansma komt binnenkort met spectaculair nieuws. (...) Hij gaat helemaal van de tv af." Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Volgens Johan Derksen krijgt Kees Jansma een belangrijke functie in de voetballerij. Dat wist hij te vertellen in deze uitzending van De Oranjezomer. "Kees Jansma komt binnenkort met spectaculair nieuws. (...) Hij gaat helemaal van de tv af."

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen heeft nieuws over Kees Jansma in De Oranjezomer: "Verdwijnt van tv" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier