10% van Nederland denkt dat Oranje er na de groepsfase uitligt (Hart van Nederland)

10% van Nederland denkt dat Oranje er na de groepsfase uitligt (Hart van Nederland)

Nederlanders hebben na de 3-2 overwinning op Oekraïne zondag er vol vertrouwen in dat Oranje het ver gaat schoppen dit EK. Slechts tien procent van Nederland denkt dat we er na de groepsfase uit liggen, laat Hart van Nederland weten. In de HvN-video hieronder zien we oranje-verkopers juichen want nu zien zij de verkoop van Oranjeprullaria stijgen: "Ongekend"

Lees verder onder de video.

10% van Nederland denkt dat Oranje er na de groepsfase uitligt (Hart van Nederland) Nederlanders hebben na de 3-2 overwinning op Oekraïne zondag er vol vertrouwen in dat Oranje het ver gaat schoppen dit EK. Slechts tien procent van Nederland denkt dat we er na de groepsfase uit liggen, laat Hart van Nederland weten. In de HvN-video hieronder zien we oranje-verkopers juichen want nu zien zij de verkoop van Oranjeprullaria stijgen: "Ongekend" Lees verder onder de video. Vertrouwen in OranjeBijna een derde van hen (29 procent) denkt dat het Nederlands elftal de kwartfinales van het Europees kampioenschap weet te bereiken. Een kwart van de Nederlanders heeft minder vertrouwen in Oranje en ziet een plek in de achtste finales als hoogst haalbaar. Dat blijkt uit onderzoek van het Hart van Nederland-panel onder ruim 1300 respondenten. Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Hart van Nederland: verkoper Oranje-artikelen dag en nacht aan het inpakken Bekijk deze video » Video: kinderen over wedstrijd Oranje: "Had er wel wat meer van verwacht" Bekijk deze video »
Entertainment :
10% van Nederland denkt dat Oranje er na de groepsfase uitligt (Hart van Nederland)

Vertrouwen in Oranje
Bijna een derde van hen (29 procent) denkt dat het Nederlands elftal de kwartfinales van het Europees kampioenschap weet te bereiken. Een kwart van de Nederlanders heeft minder vertrouwen in Oranje en ziet een plek in de achtste finales als hoogst haalbaar. Dat blijkt uit onderzoek van het Hart van Nederland-panel onder ruim 1300 respondenten.

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op 10% van Nederland denkt dat Oranje er na de groepsfase uitligt (Hart van Nederland) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier