Oranje prullaria enorm populair: "Gekkenhuis. Alles is weg!" (video)

Oranje prullaria enorm populair: "Gekkenhuis. Alles is weg!" (video)

Na de eerste goede wedstijd van oranje lijkt de oranjekoorts te heersen in Nederland. Steeds meer straten kleuren oranje, nadat ons land de eerste poulewedstrijd won. Ook verkopers van oranje prullaria merken de enorme populariteit: "Het laatste ligt nu in de schappen en dan is het gewoon klaar", zegt een winkeleigenares. Alles is weg!"

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Oranje prullaria enorm populair: "Gekkenhuis. Alles is weg!" (video) Na de eerste goede wedstijd van oranje lijkt de oranjekoorts te heersen in Nederland. Steeds meer straten kleuren oranje, nadat ons land de eerste poulewedstrijd won. Ook verkopers van oranje prullaria merken de enorme populariteit: "Het laatste ligt nu in de schappen en dan is het gewoon klaar", zegt een winkeleigenares. Alles is weg!" Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Bekijk ook Vooruitblik op de tweede Oranje-wedstrijd: "Oostenrijk is een lastige tegenspeler" Bekijk deze video » 10% van Nederland denkt dat Oranje er na de groepsfase uitligt (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Nieuws :
Oranje prullaria enorm populair: "Gekkenhuis. Alles is weg!" (video)


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Oranje prullaria enorm populair: "Gekkenhuis. Alles is weg!" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV