Video: Ondernemende influencer Mobicep thuis gearresteerd door de politie

Video: Ondernemende influencer Mobicep thuis gearresteerd door de politie

Mobicep maakt in het dagelijks leven fitnessvlogs en verkoopt voedingssupplementen van zijn eigen onderneming MB Nutrition. Doorgaans kennen we Mo als een vrolijke goedzak, maar vandaag deelt de influencer een filmpje op zijn Instagram waarin hij vertelt dat hij vanochtend (15 juni) rond 07:00 thuis is gearresteerd door de politie.

Tekst gaat verder onder de video.

Video: Ondernemende influencer <em>Mobicep</em> thuis <em>gearresteerd</em> door de politie Mobicep maakt in het dagelijks leven fitnessvlogs en verkoopt voedingssupplementen van zijn eigen onderneming MB Nutrition. Doorgaans kennen we Mo als een vrolijke goedzak, maar vandaag deelt de influencer een filmpje op zijn Instagram waarin hij vertelt dat hij vanochtend (15 juni) rond 07:00 thuis is gearresteerd door de politie. Tekst gaat verder onder de video. Reactie MobicepIn de video vertelt Mo dat hij rond 07:00 wakker werd gearresteerd door de politie bij zijn eigen huis. De influencer zou geweld hebben gepleegd tegen de politie en werd daarom meegenomen naar het politiebureau. Eenmaal bij het bureau aangekomen bleek het te gaan om een fout van de politie, op beveiligingsbeelden was namelijk iemand anders dan Mo te zien. Mo werd gelijk vrijgelaten door de politie in Breda. Bekijk het Instagram bericht van Mobicepp hierboven. Bekijk ook Zien: Monica Geuze showt nieuwe huis van 1,6 miljoen euro Bekijk deze video » Zien: Sarah van Soelen heeft initialen van André Hazes op haar hand vastgelegd Bekijk deze video » Video: Defano Holwijn blikt terug op zijn deelname aan The X Factor Bekijk deze video »

Reactie Mobicep
In de video vertelt Mo dat hij rond 07:00 wakker werd gearresteerd door de politie bij zijn eigen huis. De influencer zou geweld hebben gepleegd tegen de politie en werd daarom meegenomen naar het politiebureau. Eenmaal bij het bureau aangekomen bleek het te gaan om een fout van de politie, op beveiligingsbeelden was namelijk iemand anders dan Mo te zien. Mo werd gelijk vrijgelaten door de politie in Breda.

Bekijk het Instagram bericht van Mobicepp hierboven.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Ondernemende influencer Mobicep thuis gearresteerd door de politie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier