Wesley Sneijder in De Oranjezomer: "Spelers vragen teveel aandacht"

Wesley Sneijder in De Oranjezomer: "Spelers vragen teveel aandacht"

Wesley Sneijder is te gast bij De Oranjezomer en vertelt over zijn toekomstplannen. Hij ziet af van een carrière als spelersmakelaar, omdat de focus hierbij niet op het spel zelf ligt. Volgens Sneijder vragen de spelers teveel aandacht voor randzaken en daar wil hij zich niet mee bezighouden.

Bekijk de video van Veronica Inside hieronder.

Wesley Sneijder in <em>De Oranjezomer</em>: &quot;Spelers vragen teveel aandacht&quot; Wesley Sneijder is te gast bij De Oranjezomer en vertelt over zijn toekomstplannen. Hij ziet af van een carrière als spelersmakelaar, omdat de focus hierbij niet op het spel zelf ligt. Volgens Sneijder vragen de spelers teveel aandacht voor randzaken en daar wil hij zich niet mee bezighouden. Bekijk de video van Veronica Inside hieronder. Bekijk ook ZIEN: Wesley Sneijder verliest van YouTubers: "Hij loopt boos weg" Bekijk deze video » Vanavond te gast bij Oranjezomer: Wesley Sneijder in TOTO-pak en WC-brilkroon Bekijk deze video »
Voetbal :
Wesley Sneijder in De Oranjezomer: "Spelers vragen teveel aandacht"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wesley Sneijder in De Oranjezomer: "Spelers vragen teveel aandacht" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier