Wilfred Genee en Wesley Sneijder blikken in De Oranjezomer terug op Hummer-fragment

Wilfred Genee en Wesley Sneijder blikken in De Oranjezomer terug op Hummer-fragment

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv.

<em>Wilfred Genee</em> en <em>Wesley Sneijder</em> blikken in <em>De Oranjezomer</em> terug op Hummer-fragment Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van woensdag terugkijken bij Gids.tv. Oud-voetballer Wesley Sneijder zit vandaag aan tafel bij De Oranjezomer en samen met Wilfred Genee blikken ze terug op het legendarische Hummer-fragment uit 2010. Sneijder reed destijds in een Hummer en daar werden door zijn lengte natuurlijk hilarische grappen over gemaakt. Zelf kan Wesley ook lachen om het fragment uit 2010. Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Oud-voetballer Wesley Sneijder zit vandaag aan tafel bij De Oranjezomer en samen met Wilfred Genee blikken ze terug op het legendarische Hummer-fragment uit 2010. Sneijder reed destijds in een Hummer en daar werden door zijn lengte natuurlijk hilarische grappen over gemaakt. Zelf kan Wesley ook lachen om het fragment uit 2010.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Wilfred Genee en Wesley Sneijder blikken in De Oranjezomer terug op Hummer-fragment of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier