Video: In deze woning is werkelijk alles oranje voor het EK voetbal

Video: In deze woning is werkelijk alles oranje voor het EK voetbal

De oranjekoorts is losgebroken in Nederland nu Oranje de eerste wedstrijd op het EK voetbal heeft gewonnen. Hart van Nederland gaat langs bij het huis van Martijn en Kirsten, bij hen thuis is werkelijk alles oranje. Het stel is ruim twee weken bezig geweest met het decoreren van hun woning, maar dan heb je ook wel wat!

Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder.

Video: In deze woning is werkelijk alles <em>oranje</em> voor het <em>EK voetbal</em> De oranjekoorts is losgebroken in Nederland nu Oranje de eerste wedstrijd op het EK voetbal heeft gewonnen. Hart van Nederland gaat langs bij het huis van Martijn en Kirsten, bij hen thuis is werkelijk alles oranje. Het stel is ruim twee weken bezig geweest met het decoreren van hun woning, maar dan heb je ook wel wat! Bekijk het fragment uit Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Aad de Mos tempert verwachtingen EK: "De grote jongens moeten nog beginnen" Bekijk deze video » Oranje prullaria enorm populair: "Gekkenhuis. Alles is weg!" (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: In deze woning is werkelijk alles oranje voor het EK voetbal of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV