NOS EK Voetbal Denemarken - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Denemarken - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Denemarken - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Denemarken - België vanuit Kopenhagen, Denemarken. EriksenVoor de Denen zal het een bijzondere wedstrijd zijn, vijf dagen na het drama van Christian Eriksen, die tijdens het EK-duel met Finland een hartstilstand kreeg. Na bijna twee uur ging de wedstrijd weer verder, waar veel spelers achteraf niet blij mee waren. Groep BDenemarken verloor de wedstrijd vervolgens met 1-0 van Finland. Daarna won België met 3-0 van Rusland. De Belgen hebben een ploeg met veel ervaring. Ze zijn de grote favoriet in deze Groep B. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Denemarken - België vanuit Kopenhagen, Denemarken.

Eriksen
Voor de Denen zal het een bijzondere wedstrijd zijn, vijf dagen na het drama van Christian Eriksen, die tijdens het EK-duel met Finland een hartstilstand kreeg. Na bijna twee uur ging de wedstrijd weer verder, waar veel spelers achteraf niet blij mee waren.

Groep B
Denemarken verloor de wedstrijd vervolgens met 1-0 van Finland. Daarna won België met 3-0 van Rusland. De Belgen hebben een ploeg met veel ervaring. Ze zijn de grote favoriet in deze Groep B.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Denemarken - België eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier