Claudia de Breij zingt nieuw nummer 'Een Nieuwe Dag' bij Humberto

Claudia de Breij zingt nieuw nummer 'Een Nieuwe Dag' bij Humberto

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv.

Cabaretier en zangeres Claudia de Breij is te gast bij Humberto. Ze zingt haar nieuwe nummer 'Een Nieuwe Dag'. Het gaat over het levensverhaal van de vergeten joodse artieste Heintje Davids. Ze overleefde de oorlog onder andere door onder te duiken in het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis in Utrecht.

Claudia de Breij zingt nieuw nummer 'Een Nieuwe Dag' bij <em>Humberto</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van woensdag 16 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto terugkijken bij Gids.tv. Cabaretier en zangeres Claudia de Breij is te gast bij Humberto. Ze zingt haar nieuwe nummer 'Een Nieuwe Dag'. Het gaat over het levensverhaal van de vergeten joodse artieste Heintje Davids. Ze overleefde de oorlog onder andere door onder te duiken in het mortuarium van het Academisch Ziekenhuis in Utrecht. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Claudia de Breij zingt nieuw nummer 'Een Nieuwe Dag' bij Humberto

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Claudia de Breij zingt nieuw nummer 'Een Nieuwe Dag' bij Humberto of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier