Demonstraties Hongarije na verbod op homoseksualiteit in reclames (video)

Demonstraties Hongarije na verbod op homoseksualiteit in reclames (video)

In Hongarije is er nieuwe, omstreden wet ingesteld. Media en reclames waarin LHBIQ+ers te zien zijn worden verboden. Ze noemen dat 'promotie' van homoseksualiteit onder jongeren. Ook wordt de link gelegd met pedofilie. "Na het criminaliseren van vrouwen en Roma is nu deze gemeenschap aan de beurt."

Bekijk hieronder het fragment uit Eenvandaag.

<em>Demonstraties</em> Hongarije na verbod op homoseksualiteit in reclames (video) In Hongarije is er nieuwe, omstreden wet ingesteld. Media en reclames waarin LHBIQ+ers te zien zijn worden verboden. Ze noemen dat 'promotie' van homoseksualiteit onder jongeren. Ook wordt de link gelegd met pedofilie. "Na het criminaliseren van vrouwen en Roma is nu deze gemeenschap aan de beurt." Bekijk hieronder het fragment uit Eenvandaag. Bekijk ook Zien: Les over homoseksualiteit verboden in Hongarije door nieuwe wet Bekijk deze video » Samenvatting Hongarije - Portugal (EK voetbal, groep F) Bekijk deze video » Zien: Beurswaarde Coca Cola daalt met vier miljard door actie Cristiano Ronaldo Bekijk deze video »
Nieuws :
Demonstraties Hongarije na verbod op homoseksualiteit in reclames (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Demonstraties Hongarije na verbod op homoseksualiteit in reclames (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier