Johan Derksen geïrriteerd tijdens steunbetuiging Eriksen: ''Hij had zijn bek moeten houden''

Johan Derksen geïrriteerd tijdens steunbetuiging Eriksen: ''Hij had zijn bek moeten houden''

Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv.

In de tiende minuut van de wedstrijd werd er even stilgestaan bij nummer tien Christian Eriksen, die afgelopen zaterdag onwel werd.

Bek houden
''Dat was een prachtig moment,'' stelt Johan Derkssen in De Oranjezomer. ''Maar de commentator vond het nodig om er een minuut er doorheen te lullen. Op zo'n moment moet je gewoon je bek houden.''

<em>Johan Derksen</em> geïrriteerd tijdens steunbetuiging Eriksen: ''Hij had zijn bek moeten houden'' Hieronder zie je een fragment uit de vroege editie van De Oranjezomer van donderdag 17 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer van donderdag terugkijken bij Gids.tv. In de tiende minuut van de wedstrijd werd er even stilgestaan bij nummer tien Christian Eriksen, die afgelopen zaterdag onwel werd. Bek houden''Dat was een prachtig moment,'' stelt Johan Derkssen in De Oranjezomer. ''Maar de commentator vond het nodig om er een minuut er doorheen te lullen. Op zo'n moment moet je gewoon je bek houden.'' Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Voetbal :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen geïrriteerd tijdens steunbetuiging Eriksen: ''Hij had zijn bek moeten houden'' of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier