Louis Theroux: Altered States gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: Altered States gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Louis Theroux: Altered States gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het drieluik Altered States reist documentairemaker Louis Theroux naar de Verenigde Staten waar hij de grenzen opzoekt tussen liefde, dood en leven. Louis krijgt toegang tot de levens van mensen die op een andere manier naar de wereld kijken en legt de meest intieme momenten vast. De drie afleveringen zijn vanaf vanavond elke vrijdag om 21:15 uur te zien op NPO 3. Nieuwe regelsLouis Theroux reist in de eerste aflevering naar Portland, Oregon, om meer te weten te komen over mensen, die relaties willen met nieuwe regels en die op een andere manier naar liefde kijken. PolyamorieIn Portland experimenteert men met polyamorie, een levenswijze waarin men open staat voor het gelijktijdig hebben van meer dan één liefdesrelatie met medeweten en instemming van alle betrokkenen. VormenLouis ziet in Portland verschillende niet-traditionele samenlevingsvormen. Sommigen werken en andere vormen zijn uit elkaar gevallen of staan op het punt omdat te doen. Video: alles over polyamorie in Louis Theroux - Love without Limits Bekijk deze video » Louis Theroux blikt terug met ‘nazi-tweeling’ Prussian Blue in Life on the Edge Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In het drieluik Altered States reist documentairemaker Louis Theroux naar de Verenigde Staten waar hij de grenzen opzoekt tussen liefde, dood en leven. Louis krijgt toegang tot de levens van mensen die op een andere manier naar de wereld kijken en legt de meest intieme momenten vast. De drie afleveringen zijn vanaf vanavond elke vrijdag om 21:15 uur te zien op NPO 3.

Nieuwe regels
Louis Theroux reist in de eerste aflevering naar Portland, Oregon, om meer te weten te komen over mensen, die relaties willen met nieuwe regels en die op een andere manier naar liefde kijken.

Polyamorie
In Portland experimenteert men met polyamorie, een levenswijze waarin men open staat voor het gelijktijdig hebben van meer dan één liefdesrelatie met medeweten en instemming van alle betrokkenen.

Vormen
Louis ziet in Portland verschillende niet-traditionele samenlevingsvormen. Sommigen werken en andere vormen zijn uit elkaar gevallen of staan op het punt omdat te doen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Louis Theroux: Altered States gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier