Kijk LIVE naar persconferentie 18 juni van Rutte en De Jonge over versoepelingen

Kijk LIVE naar persconferentie 18 juni van Rutte en De Jonge over versoepelingen

TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge van 18 juni

Kijk hierboven op vrijdag 18 juni vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge

Vanavond (vrijdag 18 juni) geven demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie over de coronamaatregelen. De bewindslieden zullen opnieuw een aantal belangrijke versoepelingen aankondigen.

Mondkapjesplicht
De vaccinatiecampagne in Nederland is inmiddels flink op stoom gekomen, het aantal besmettingen daalt al weken en ook de ziekenhuisbezetting loopt in rap tempo terug. En dus wordt er binnenkort steeds meer mogelijk in ons land. Zo mag de horeca nog meer mensen toestaan en gaat de mondkapjesplicht in openbare binnenruimtes er vanaf volgende week af. In het OV blijft een mondkapje wel verplicht.

Kijk hierboven op vrijdag 18 juni vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van vrijdag 28 mei, terugkijken.

Kijk LIVE naar <em>persconferentie 18 juni</em> van Rutte en De Jonge over versoepelingen TERUGKIJKEN: persconferentie Mark Rutte en Hugo de Jonge van 18 juni Kijk hierboven op vrijdag 18 juni vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge Vanavond (vrijdag 18 juni) geven demissionair premier Mark Rutte en demissionair minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport Hugo de Jonge opnieuw een persconferentie over de coronamaatregelen. De bewindslieden zullen opnieuw een aantal belangrijke versoepelingen aankondigen. MondkapjesplichtDe vaccinatiecampagne in Nederland is inmiddels flink op stoom gekomen, het aantal besmettingen daalt al weken en ook de ziekenhuisbezetting loopt in rap tempo terug. En dus wordt er binnenkort steeds meer mogelijk in ons land. Zo mag de horeca nog meer mensen toestaan en gaat de mondkapjesplicht in openbare binnenruimtes er vanaf volgende week af. In het OV blijft een mondkapje wel verplicht. Kijk hierboven op vrijdag 18 juni vanaf 19.00 uur LIVE naar de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge. Hieronder kun je de vorige persconferentie, van vrijdag 28 mei, terugkijken. Bekijk ook Zien: Mark Rutte geeft zijn nummer aan Caroline van der Plas, ontstaat hier iets moois? Bekijk deze video » Zien: deze versoepelingen worden doorgevoerd per 26 juni Bekijk deze video »
Live :
Kijk LIVE naar persconferentie 18 juni van Rutte en De Jonge over versoepelingen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kijk LIVE naar persconferentie 18 juni van Rutte en De Jonge over versoepelingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier