Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: Plassen de buren over de schutting?

Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: Plassen de buren over de schutting?

Meneer van Soest is er heilig van overtuigd dat er een bepaalde vloeistof over de schutting is gegooid, namelijk urine. Zijn buren zijn niet gediend van deze beschuldiging en roepen verontwaardigd: "We hebben gewoon een wc thuis!"

Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

<em>Mr. Frank Visser Doet Uitspraak</em>: Plassen de buren over de schutting? Meneer van Soest is er heilig van overtuigd dat er een bepaalde vloeistof over de schutting is gegooid, namelijk urine. Zijn buren zijn niet gediend van deze beschuldiging en roepen verontwaardigd: "We hebben gewoon een wc thuis!" Mr. Frank Visser doet uitspraak is elke zondag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Bekijk ook Sylvia uit commissie gezet vanwege "gezicht spugen" (Mr. Frank Visser doet uitspraak) Bekijk deze video » Buurman ontkent zijn 'intimiderende blik' in Mr. Frank Visser doet uitspraak Bekijk deze video »Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV