Zien: Tamara van Ark over koning: "We hebben die anderhalve meter niet voor niets"

Zien: Tamara van Ark over koning: "We hebben die anderhalve meter niet voor niets"

Koning Willem-Alexander bracht afgelopen donderdag een bezoek aan de mooist versierde Oranjestraat van Nederland in Den Haag. Tijdens het bezoek nam de koning de coronaregels niet in acht waardoor nu commotie is ontstaan. Tamara van Ark reageert op de ophef rondom de koning: "We hebben die anderhalve meter niet voor niets afgesproken. Je ziet dat het af en toe misgaat."

Bekijk de video van De Telegraaf hieronder.

Zien: <em>Tamara van Ark</em> over <em>koning</em>: &quot;We hebben die anderhalve meter niet voor niets&quot; Koning Willem-Alexander bracht afgelopen donderdag een bezoek aan de mooist versierde Oranjestraat van Nederland in Den Haag. Tijdens het bezoek nam de koning de coronaregels niet in acht waardoor nu commotie is ontstaan. Tamara van Ark reageert op de ophef rondom de koning: "We hebben die anderhalve meter niet voor niets afgesproken. Je ziet dat het af en toe misgaat." Bekijk de video van De Telegraaf hieronder. Bekijk ook Zien: Tim Hofman wil via Pak de Macht Koning ondervragen maar wordt genegeerd Bekijk deze video » Zien: ministers reageren op bezoek Willem-Alexander aan Oranjestraat: "Ik schrik ervan" Bekijk deze video »
Nieuws :
Zien: Tamara van Ark over koning: "We hebben die anderhalve meter niet voor niets"


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Tamara van Ark over koning: "We hebben die anderhalve meter niet voor niets" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier