Yolanthe Cabau reageert op verzoeningspoging Wesley Sneijder: "Ik focus op mezelf"

Yolanthe Cabau reageert op verzoeningspoging Wesley Sneijder: "Ik focus op mezelf"

Na Fuck de Liefde en Just Say Yes, komen de makers van deze films met een nieuwe romantische film genaamd Liefde Zonder Grenzen. Deze romcom komt in oktober uit en Yolanthe Cabau vertolkt een van de hoofdrollen. In dit interview van RTL Boulevard sprak ze ook nog even over de verzoeningspoging van Wesley Sneijder.

Yolanthe Cabau reageert op verzoeningspoging Wesley Sneijder: "Ik focus op mezelf" Na Fuck de Liefde en Just Say Yes, komen de makers van deze films met een nieuwe romantische film genaamd Liefde Zonder Grenzen. Deze romcom komt in oktober uit en Yolanthe Cabau vertolkt een van de hoofdrollen. In dit interview van RTL Boulevard sprak ze ook nog even over de verzoeningspoging van Wesley Sneijder. Wesley SneijderRTL Boulevard sprak haar op de filmset en ze hebben na recente uitspraken van Wesley ook nog even naar hem gevraagd. Wesley zei in Villa Oranje dat hij hoopt dat het weer goedkomt met zijn ex-vrouw. "Ik wil me nu graag focussen op de dingen die ik belangrijk vind." Naar eigen zeggen laat Yolanthe de verzoeningspoging nu dus even voor wat het is. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.
Show :
Yolanthe Cabau reageert op verzoeningspoging Wesley Sneijder: "Ik focus op mezelf"

Wesley Sneijder
RTL Boulevard sprak haar op de filmset en ze hebben na recente uitspraken van Wesley ook nog even naar hem gevraagd. Wesley zei in Villa Oranje dat hij hoopt dat het weer goedkomt met zijn ex-vrouw. "Ik wil me nu graag focussen op de dingen die ik belangrijk vind." Naar eigen zeggen laat Yolanthe de verzoeningspoging nu dus even voor wat het is.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hierboven. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Yolanthe Cabau reageert op verzoeningspoging Wesley Sneijder: "Ik focus op mezelf" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier