Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending In de nieuwe reisserie Dwars door de Middellandse Zee maakt Arnout Hauben in een avontuurlijke tocht langs bekende en minder bekende eilanden, op zoek naar het verhaal van de mensen die aan en met de Middellandse Zee leven. Elke zaterdag rond 20:25 uur op NPO 2. RotsArnout start zijn reis door de Middellandse Zee op de rots van Gibraltar, een vreemd stukje Groot-Brittannië aan de Middellandse Zee. FeesteilandMet de ferry zet hij koers naar de Spaanse eilandengroep de Balearen. Op Ibiza gaat hij op zoek naar de wortels van het feesteiland, die duizenden jaren oud blijken te zijn. VissersbootMet een vissersboot gaat de reis verder van Mallorca naar Menorca, waar een groot volksfeest aan de gang is. Bijzonder: Duizenden flamingo's uit hun ei in Turkije, bekijk de beelden Bekijk deze video »
Uitzending :
Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de nieuwe reisserie Dwars door de Middellandse Zee maakt Arnout Hauben in een avontuurlijke tocht langs bekende en minder bekende eilanden, op zoek naar het verhaal van de mensen die aan en met de Middellandse Zee leven. Elke zaterdag rond 20:25 uur op NPO 2.

Rots
Arnout start zijn reis door de Middellandse Zee op de rots van Gibraltar, een vreemd stukje Groot-Brittannië aan de Middellandse Zee.

Feesteiland
Met de ferry zet hij koers naar de Spaanse eilandengroep de Balearen. Op Ibiza gaat hij op zoek naar de wortels van het feesteiland, die duizenden jaren oud blijken te zijn.

Vissersboot
Met een vissersboot gaat de reis verder van Mallorca naar Menorca, waar een groot volksfeest aan de gang is.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dwars door de Middellandse Zee gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier