Detectives: Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Detectives: Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het vierdelige tiende seizoen van de Britse detectiveserie Vera elke zaterdag om 22:10 uur te zien op NPO 1. Ruige schoonheidDe serie gaat over Vera Stanhope, die in de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland misdaden onderzoek die alleen zij kan oplossen. LoucheAls in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen een louche zakenman vermoord wordt aangetroffen in zijn eigen huis, blijkt al snel dat er meerdere mensen waren die hem dood wensten. LijstZowel privé als beroepsmatig speelden er allerlei problemen, dus de lijst met verdachten wordt steeds langer. Het is aan hoofdinspecteur Vera Stanhope en haar team om uit te zoeken wie het niet langer aankon en het heft in eigen handen heeft genomen. Binnenkort te zien: Biohackers seizoen 2, bekijk de trailer (Netflix) Bekijk deze video » Bekijk de trailer: Atypical seizoen 4 vanaf 9 juli op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de trailer van A Classic Horror Story: vanaf 14 juli te zien op Netflix Bekijk deze video »
Uitzending :
Detectives: Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf vanavond is het vierdelige tiende seizoen van de Britse detectiveserie Vera elke zaterdag om 22:10 uur te zien op NPO 1.

Ruige schoonheid
De serie gaat over Vera Stanhope, die in de ruige schoonheid van het Engelse Northumberland misdaden onderzoek die alleen zij kan oplossen.

Louche
Als in de eerste aflevering van het nieuwe seizoen een louche zakenman vermoord wordt aangetroffen in zijn eigen huis, blijkt al snel dat er meerdere mensen waren die hem dood wensten.

Lijst
Zowel privé als beroepsmatig speelden er allerlei problemen, dus de lijst met verdachten wordt steeds langer. Het is aan hoofdinspecteur Vera Stanhope en haar team om uit te zoeken wie het niet langer aankon en het heft in eigen handen heeft genomen.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Detectives: Vera gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier