Humberto: ons land gaat weer open, Floor Bremer blikt terug op persconferentie

Humberto: ons land gaat weer open, Floor Bremer blikt terug op persconferentie

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv.

<em>Humberto</em>: ons land gaat weer open, Floor Bremer blikt terug op <em>persconferentie</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv. Nederland gaat weer open. Het mondkapje kan overboord, het thuiswerkadvies vervalt en het volledige publieke leven gaat weer van start. Met de door het kabinet aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen, keert het normale leven volgende week zaterdag dus grotendeels terug. Floor Bremer was te gast bij Humberto om de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge door te nemen. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Humberto: ons land gaat weer open, Floor Bremer blikt terug op persconferentie

Nederland gaat weer open. Het mondkapje kan overboord, het thuiswerkadvies vervalt en het volledige publieke leven gaat weer van start. Met de door het kabinet aangekondigde versoepelingen van de coronamaatregelen, keert het normale leven volgende week zaterdag dus grotendeels terug. Floor Bremer was te gast bij Humberto om de persconferentie van Mark Rutte en Hugo de Jonge door te nemen.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Humberto: ons land gaat weer open, Floor Bremer blikt terug op persconferentie of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier