Dolf Jansen bij Humberto over zwart-wit-film Gunda over een varken: "Moet je zien!"

Dolf Jansen bij Humberto over zwart-wit-film Gunda over een varken: "Moet je zien!"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv.

Dolf Jansen bij <em>Humberto</em> over zwart-wit-film <em>Gunda</em> over een varken: &quot;Moet je zien!&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van vrijdag 18 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 18 juni terugkijken bij Gids.tv. De film Gunda is een wereldwijde sensatie en dat is opvallend, want het is een anderhalf uur lange zwart-wit-film over een varken. In de film zelf gebeurt vrij weinig, maar de beelden zijn adembenemend, betoverend en rustgevend. Dolf Jansen heeft de film gezien en was enorm onder de indruk. Hij vertelt erover bij Humberto. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Dolf Jansen bij Humberto over zwart-wit-film Gunda over een varken: "Moet je zien!"

De film Gunda is een wereldwijde sensatie en dat is opvallend, want het is een anderhalf uur lange zwart-wit-film over een varken. In de film zelf gebeurt vrij weinig, maar de beelden zijn adembenemend, betoverend en rustgevend. Dolf Jansen heeft de film gezien en was enorm onder de indruk. Hij vertelt erover bij Humberto.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dolf Jansen bij Humberto over zwart-wit-film Gunda over een varken: "Moet je zien!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier