Video: Else-Marieke stond doodsangsten uit tijdens noodweer: "De hel brak los"

Video: Else-Marieke stond doodsangsten uit tijdens noodweer: "De hel brak los"

Een ongekend heftige en ronduit stormachtige avond was het vrijdag op sommige plaatsen van Nederland. Als Else-Marieke met haar gezin hun auto bij de garage in het naburige Leersum wil ophalen, trekt een zware onweersbui over het dorp. "Het was echt alsof de hel losbrak."

Lees verder onder de video

Video: Else-Marieke stond doodsangsten uit tijdens <em>noodweer</em>: &quot;De hel brak los&quot; Een ongekend heftige en ronduit stormachtige avond was het vrijdag op sommige plaatsen van Nederland. Als Else-Marieke met haar gezin hun auto bij de garage in het naburige Leersum wil ophalen, trekt een zware onweersbui over het dorp. "Het was echt alsof de hel losbrak." Lees verder onder de video DoodsangstenElse-Marieke doet haar verhaal bij Hart van Nederland. "Opeens begon het ontzettend hard te waaien en regenen," zegt ze in bovenstaande video. "Binnen een paar seconden was het alsof de hel losbrak. Echt heel erg heftig. Ik heb doodsangsten uitgestaan, want ik kon geen kant op." Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Bekijk ook Hart van Nederland: bioscoop staat blank door noodweer Bekijk deze video » Heftige beelden: noodweer raast over Nederland Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Doodsangsten
Else-Marieke doet haar verhaal bij Hart van Nederland. "Opeens begon het ontzettend hard te waaien en regenen," zegt ze in bovenstaande video. "Binnen een paar seconden was het alsof de hel losbrak. Echt heel erg heftig. Ik heb doodsangsten uitgestaan, want ik kon geen kant op."

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Else-Marieke stond doodsangsten uit tijdens noodweer: "De hel brak los" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier