Video: Jan Dulles over verwachting kindje: "Mag ik dan blij zijn?

Video: Jan Dulles over verwachting kindje: "Mag ik dan blij zijn?

Jan Dulles en zijn vrouw Caroline hebben een zware periode achter de rug met het verliezen van hun dochtertje en het overlijden van de vader van Jan. Toch verschijnt er nu een lichtpuntje in de levens van de Volendammers, zij zijn in verwachting van een derde kindje. Toch was het moeilijk voor Jan en zijn gezin om in het begin blij te zijn.

Video: <em>Jan Dulles</em> over verwachting kindje: &quot;Mag ik dan blij zijn? Jan Dulles en zijn vrouw Caroline hebben een zware periode achter de rug met het verliezen van hun dochtertje en het overlijden van de vader van Jan. Toch verschijnt er nu een lichtpuntje in de levens van de Volendammers, zij zijn in verwachting van een derde kindje. Toch was het moeilijk voor Jan en zijn gezin om in het begin blij te zijn. Hoge woordJan en Caroline kwamen erachter dat ze in verwachting waren van een derde kindje, maar dat zorgde niet meteen voor blijdschap. "Het was vooral voor Caroline op dat moment een worsteling met haar eigen gevoel. Mag ik dan blij zijn?" Toen het hoge woord er eenmaal uit was dat het gezin een nieuw gezinslid zou krijgen en ze de blijdschap van de mensen om hen heen zagen, werden ze overspoeld met vreugde. Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven. Bekijk ook Video: tijdens interview met 3JS vertelt Jan Dulles hoe het nu gaat: "Hele bak verdriet" Bekijk deze video » Jan Dulles in Rooijakkers Over de Vloer over dochtertje: "Ze was verschrikkelijk mooi" Bekijk deze video » Rooijakkers over de Vloer: Jan Dulles kan nauwelijks huilen om verlies dochtertje Donna Bekijk deze video »

Hoge woord
Jan en Caroline kwamen erachter dat ze in verwachting waren van een derde kindje, maar dat zorgde niet meteen voor blijdschap. "Het was vooral voor Caroline op dat moment een worsteling met haar eigen gevoel. Mag ik dan blij zijn?" Toen het hoge woord er eenmaal uit was dat het gezin een nieuw gezinslid zou krijgen en ze de blijdschap van de mensen om hen heen zagen, werden ze overspoeld met vreugde.

Bekijk de video van RTL Boulevard hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Video: Jan Dulles over verwachting kindje: "Mag ik dan blij zijn? of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier