Hart van Nederland: slachtoffers raken buiten bewustzijn door boom op caravan

Hart van Nederland: slachtoffers raken buiten bewustzijn door boom op caravan

Een koppel is rustig vakantie aan het vieren wanneer er een storm over Nederland heen raast. Het noodweer zorgt ervoor dat er overal in het land ravage is ontstaan. Zo ook bij de slachtoffers, zij ontvingen een boom op hun caravan en raakten beide hun bewustzijn kwijt. Gelukkig gaat het nu goed met het echtpaar, maar het was wel even schrikken.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder.

<em>Hart van Nederland</em>: slachtoffers raken buiten bewustzijn door boom op <em>caravan</em> Een koppel is rustig vakantie aan het vieren wanneer er een storm over Nederland heen raast. Het noodweer zorgt ervoor dat er overal in het land ravage is ontstaan. Zo ook bij de slachtoffers, zij ontvingen een boom op hun caravan en raakten beide hun bewustzijn kwijt. Gelukkig gaat het nu goed met het echtpaar, maar het was wel even schrikken. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Bekijk ook Heftige beelden: noodweer raast over Nederland Bekijk deze video » Video: Else-Marieke stond doodsangsten uit tijdens noodweer: "De hel brak los" Bekijk deze video » Hart van Nederland: puinruimen in Leersum door noodweer Bekijk deze video » Video: poep tegen je voordeur door noodweer Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: slachtoffers raken buiten bewustzijn door boom op caravan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV