Fred van Leer in Ik Hou Van Holland over verkeersbord: "Uh niet achter elkaar aanrijden?"

Fred van Leer in Ik Hou Van Holland over verkeersbord: "Uh niet achter elkaar aanrijden?"

Fred van Leer heeft een wel hele aparte interpretatie over een bepaald verkeersbord. Tijdens het verjaardagsspel krijgt hij namelijk de vraag of hij kan uitleggen wat een verkeersbord betekent waarbij er verschillende auto's achter elkaar afgebeeld staan. Van Leer reageert: "Uh niet achter elkaar aanrijden?"

Bekijk het fragment hieronder. Ik Hou Van Holland is vanavond te zien om 20:30 op SBS6. Je kunt elke aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken bij Gids.tv.

Fred van Leer in <em>Ik Hou Van Holland</em> over <em>verkeersbord</em>: &quot;Uh niet achter elkaar aanrijden?&quot; Fred van Leer heeft een wel hele aparte interpretatie over een bepaald verkeersbord. Tijdens het verjaardagsspel krijgt hij namelijk de vraag of hij kan uitleggen wat een verkeersbord betekent waarbij er verschillende auto's achter elkaar afgebeeld staan. Van Leer reageert: "Uh niet achter elkaar aanrijden?" Bekijk het fragment hieronder. Ik Hou Van Holland is vanavond te zien om 20:30 op SBS6. Je kunt elke aflevering van Ik Hou Van Holland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Marble Mania: onwijs spannende strijd tussen Nick en Simon op de Ik hou van Holland baan Bekijk deze video » Ik Hou Van Holland: Patrick Martens is niet zo goed in dit spelletje Bekijk deze video » Anita Meyer begrijpt niets van Ik Hou Van Holland-spel: "Oh zei ik dat? Wat stom!" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fred van Leer in Ik Hou Van Holland over verkeersbord: "Uh niet achter elkaar aanrijden?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier