Video: Dit is de tegenstander van Oranje morgen Nederland – Noord-Macedonië

Video: Dit is de tegenstander van Oranje morgen Nederland – Noord-Macedonië

Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden).

Morgen neemt het Nederlands elftal het om 18:00 uur in de laatste groepswedstrijd op tegen Noord-Macedonië. Het piepkleine Noord-Macedonië staat momenteel op de 62e plek van de FIFA ranglijst en doen voor het allereerst mee aan het EK. De bondscoach van de Rode Leeuwen is Igor Angelovski en de absolute voetbalheld uit het land is Aanvaller Goran Pandev.

Nederland - Noord-Macedonië is op maandag 21 juni om 18:00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16:50 uur.

Video: Dit is de <em>tegenstander</em> van Oranje morgen <em>Nederland – Noord-Macedonië</em> Bekijk het complete speelschema van het EK 2021 (inclusief samenvattingen en uitzendtijden). Morgen neemt het Nederlands elftal het om 18:00 uur in de laatste groepswedstrijd op tegen Noord-Macedonië. Het piepkleine Noord-Macedonië staat momenteel op de 62e plek van de FIFA ranglijst en doen voor het allereerst mee aan het EK. De bondscoach van de Rode Leeuwen is Igor Angelovski en de absolute voetbalheld uit het land is Aanvaller Goran Pandev. Nederland - Noord-Macedonië is op maandag 21 juni om 18:00 uur live te zien op NPO 1 en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op NPO 1 begint om 16:50 uur. Bekijk hierboven de video van het NOS Jeugdjournaal. Bekijk ook Frenkie de Jong over eerste keer in kleedkamer FC Barcelona: ''Je wil een goeie indruk achterlaten'' Bekijk deze video » Video: Frank de Boer gaat twee spelers wisselen voor Noord-Macedonië - Nederland Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: Dit is de tegenstander van Oranje morgen Nederland – Noord-Macedonië

Bekijk hierboven de video van het NOS Jeugdjournaal.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Dit is de tegenstander van Oranje morgen Nederland – Noord-Macedonië of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier