NOS EK Voetbal Noord-Macedonië - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Noord-Macedonië - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending

NOS EK Voetbal Noord-Macedonië - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf 16:50 uur de voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Noord-Macedonië - Nederland vanuit de Johan Cruijff Arena in Amsterdam. Groep CHet is de ontknoping in Groep C op het EK voetbal. Nederland is na twee gewonnen wedstrijden tegen Oekraïne (3-2) en Oostenrijk (2-0) al zeker van de eerste plaats. OefenwedstrijdHet duel tegen Noord-Macedonië is dus een veredelde oefenwedstrijd voor het Nederlands elftal. In de achtste finale wacht een nummer drie, welke is pas na alle groepduels bekend. Andere wedstrijdTegelijkertijd met Noord-Macedonië - Nederland is op NPO 2 de andere wedstrijd in de groep te zien. Oekraïne en Oostenrijk spelen tegen elkaar om de tweede plek, hoewel de derde plek ook genoeg kan zijn. Zeker als er een gelijkspel volgt. Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal. De Oranjezomer gemist? Hans laat tactisch licht over Nederlands elftal schijnen Bekijk deze video » Johan Derksen over docu Memphis Depay: "Heel vermoeiend en heel vervelend" Bekijk deze video » Marcel van Roosmalen fileert Jack van Gelder: "Oplossen in ketel spaghetti carbonara" Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

Vanaf 16:50 uur de voorbeschouwing en om 18:00 uur live verslag van Noord-Macedonië - Nederland vanuit de Johan Cruijff Arena in Amsterdam.

Groep C
Het is de ontknoping in Groep C op het EK voetbal. Nederland is na twee gewonnen wedstrijden tegen Oekraïne (3-2) en Oostenrijk (2-0) al zeker van de eerste plaats.

Oefenwedstrijd
Het duel tegen Noord-Macedonië is dus een veredelde oefenwedstrijd voor het Nederlands elftal. In de achtste finale wacht een nummer drie, welke is pas na alle groepduels bekend.

Andere wedstrijd
Tegelijkertijd met Noord-Macedonië - Nederland is op NPO 2 de andere wedstrijd in de groep te zien. Oekraïne en Oostenrijk spelen tegen elkaar om de tweede plek, hoewel de derde plek ook genoeg kan zijn. Zeker als er een gelijkspel volgt.

Bekijk ook het complete speelschema van het EK 2021 of bekijk het beste van het EK voetbal.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op NOS EK Voetbal Noord-Macedonië - Nederland eerste helft gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier