Frontlinie over de Grieks-Turkse muur gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frontlinie over de Grieks-Turkse muur gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Frontlinie over de Grieks-Turkse muur gemist? Bekijk hier de hele uitzending Alle fragmenten uit deze uitzending Maandag in Frontlinie: nieuw ijzeren gordijn in Oost-Europa Bekijk deze video » In de tweede aflevering van de documentaireserie Frontlinie reist Bram Vermeulen naar de grens van Griekenland met Turkije. Daar wordt een zes meter hoge muur gebouwd om migranten en vluchtelingen tegen te houden. BewakingToch zijn nergens migranten of vluchtelingen te zien. Komt dit door de bewaking, corona, of is er iets anders aan de hand? LeegloopIntussen klagen de Griekse bewoners over de leegloop van de regio. Een aspergeboer schakelt een uitzendbureau in zodat migranten uit West-Afrika hem kunnen helpen. SchokkendDan stuit Vermeulen met zijn ploeg op een grote groep Afghaanse vluchtelingen langs de grens. Zij vertellen een schokkend verhaal dat antwoord geeft op alle onbeantwoorde vragen. Als de Griekse politie de Afghanen in het vizier krijgt, wordt de filmploeg afgevoerd naar het politiebureau. Bureau Buitenland-serie Frontlinie vanaf zondag op NPO 2, bekijk de promo Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste maand gratis. Klik hier.

In de tweede aflevering van de documentaireserie Frontlinie reist Bram Vermeulen naar de grens van Griekenland met Turkije. Daar wordt een zes meter hoge muur gebouwd om migranten en vluchtelingen tegen te houden.

Bewaking
Toch zijn nergens migranten of vluchtelingen te zien. Komt dit door de bewaking, corona, of is er iets anders aan de hand?

Leegloop
Intussen klagen de Griekse bewoners over de leegloop van de regio. Een aspergeboer schakelt een uitzendbureau in zodat migranten uit West-Afrika hem kunnen helpen.

Schokkend
Dan stuit Vermeulen met zijn ploeg op een grote groep Afghaanse vluchtelingen langs de grens. Zij vertellen een schokkend verhaal dat antwoord geeft op alle onbeantwoorde vragen. Als de Griekse politie de Afghanen in het vizier krijgt, wordt de filmploeg afgevoerd naar het politiebureau.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Frontlinie over de Grieks-Turkse muur gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier