Prachtige beelden: zo reageerde publiek op inhaalactie Max Verstappen van GP Frankrijk

Prachtige beelden: zo reageerde publiek op inhaalactie Max Verstappen van GP Frankrijk

Er was eindelijk weer wat publiek aanwezig bij de Formule 1-race het afgelopen weekend in Frankrijk. Hoewel Lewis Hamilton hier al twee keer winst gepakt heeft, was het gisteren de beurt aan Max Verstappen om als eerste te eindigen. In de voorlaatste ronde deed hij een fantastische inhaalactie, waarbij het publiek juichend van haar stoelen sprong.

Bekijk de video van Formule 1 hieronder.

Prachtige beelden: zo reageerde publiek op inhaalactie <em>Max Verstappen</em> van GP Frankrijk Er was eindelijk weer wat publiek aanwezig bij de Formule 1-race het afgelopen weekend in Frankrijk. Hoewel Lewis Hamilton hier al twee keer winst gepakt heeft, was het gisteren de beurt aan Max Verstappen om als eerste te eindigen. In de voorlaatste ronde deed hij een fantastische inhaalactie, waarbij het publiek juichend van haar stoelen sprong. Bekijk de video van Formule 1 hieronder. Bekijk ook Max Verstappen over spectaculaire overwinning GP van Frankrijk: "Hadden nul grip" Bekijk deze video » De Oranjezomer gemist? René looft Max Verstappen: "De Cruijff van deze generatie" Bekijk deze video »


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Prachtige beelden: zo reageerde publiek op inhaalactie Max Verstappen van GP Frankrijk of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier