Zien: de opnames voor Temptation Island: Love or Leave zijn begonnen

Zien: de opnames voor Temptation Island: Love or Leave zijn begonnen

Journalist Edwin Winkels weet niet wat hij ziet wanneer er vier limousines voor zijn neus staan in het dorpje Sitges in Spanje. De opnames voor een nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn van start gegaan en de koppels komen tegelijkertijd aan.

Bekijk de Twittervideo hieronder. Wanneer het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave wordt uitgezonden is nog niet bekend.

Zien: de opnames voor <em>Temptation Island: Love or Leave</em> zijn begonnen Journalist Edwin Winkels weet niet wat hij ziet wanneer er vier limousines voor zijn neus staan in het dorpje Sitges in Spanje. De opnames voor een nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave zijn van start gegaan en de koppels komen tegelijkertijd aan. Bekijk de Twittervideo hieronder. Wanneer het nieuwe seizoen van Temptation Island: Love or Leave wordt uitgezonden is nog niet bekend. Bekijk ook Zien: Temptation's Rodanya en Morgan maken geslacht tweede baby bekend Bekijk deze video » Bekijk ruzie van Temptation Island-koppel Rosanna en Niels Bekijk deze video »
Temptation Island :
Zien: de opnames voor Temptation Island: Love or Leave zijn begonnen


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: de opnames voor Temptation Island: Love or Leave zijn begonnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV