Jack van Gelder bij Humberto over Nederland - Noord-Macedonië: "Het was niet goed"

Jack van Gelder bij Humberto over Nederland - Noord-Macedonië: "Het was niet goed"

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 juni terugkijken bij Gids.tv.

Jack van Gelder bij <em>Humberto</em> over <em>Nederland - Noord-Macedonië</em>: &quot;Het was niet goed&quot; Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Humberto van maandag 21 juni. Je kunt ook de hele uitzending van Humberto van 21 juni terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Samenvatting Noord-Macedonië - Nederland (EK voetbal, groep C) Bekijk deze video » Het Nederlands elftal heeft vanavond met ruime cijfers gewonnen van Noord-Macedonië. Daarmee sluit Oranje de groepsfase van het EK voetbal af als groepswinnaar. Ondanks de behaalde winst van 0-3 is Jack van Gelder niet enthousiast over het Nederlands elftal: "Het was niet goed," zei hij vanavond in Humberto. Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Jack van Gelder bij Humberto over Nederland - Noord-Macedonië: "Het was niet goed"

Het Nederlands elftal heeft vanavond met ruime cijfers gewonnen van Noord-Macedonië. Daarmee sluit Oranje de groepsfase van het EK voetbal af als groepswinnaar. Ondanks de behaalde winst van 0-3 is Jack van Gelder niet enthousiast over het Nederlands elftal: "Het was niet goed," zei hij vanavond in Humberto.

Bekijk het fragment uit Humberto hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Humberto terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Jack van Gelder bij Humberto over Nederland - Noord-Macedonië: "Het was niet goed" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier