Trailer: Dark Tide met Halle Berry dinsdag te zien bij RTL 7

Trailer: Dark Tide met Halle Berry dinsdag te zien bij RTL 7

De zee heeft geen geheimen voor duikinstructeur en haaienexpert Kate. Ze kent de diepste diepten op haar duimpje. En toch gaat het mis. Tijdens een van haar duiktrips valt een witte haai haar en haar duikpartner aan. Bekijk de trailer van Dark Tide hieronder.

Dark Tide is vanavond, dinsdag 22 juni om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Dark Tide huren via ondermeer iTunes.

Trailer: <em>Dark Tide</em> met <em>Halle Berry</em> dinsdag te zien bij RTL 7 De zee heeft geen geheimen voor duikinstructeur en haaienexpert Kate. Ze kent de diepste diepten op haar duimpje. En toch gaat het mis. Tijdens een van haar duiktrips valt een witte haai haar en haar duikpartner aan. Bekijk de trailer van Dark Tide hieronder. Dark Tide is vanavond, dinsdag 22 juni om 20:29 uur te zien bij RTL 7. Je kunt Dark Tide huren via ondermeer iTunes. Bekijk ook Zien: Sylvie Meis komt als Bond-girl de zee uit en pronkt met bikinibody Bekijk deze video » Zien: Billie Eilish baart opzien met Vogue-shoot én beantwoordt vragen van beroemde fans Bekijk deze video »
Trailer :
Trailer: Dark Tide met Halle Berry dinsdag te zien bij RTL 7


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Trailer: Dark Tide met Halle Berry dinsdag te zien bij RTL 7 of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier