Johan Derksen ergert zich aan collega's: "Waarom zit ik hier met leeghoofden?"

Johan Derksen ergert zich aan collega's: "Waarom zit ik hier met leeghoofden?"

Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv.

<em>Johan Derksen</em> ergert zich aan collega's: &quot;Waarom zit ik hier met leeghoofden?&quot; Hieronder zie je een fragment uit de late editie van De Oranjezomer van dinsdag 22 juni. Je kunt ook de hele uitzending van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv. Tijdens de TOTO-voorspelling, waarin ook Portugal - Frankrijk aan bod komt, hangt Johan Derksen een verhaal over een EK uit een ver verleden op. Daar speelden de twee landen ook tegen elkaar, en die wedstrijd eindigde in 4-3. De heren aan tafel hebben geen idee waar Derksen het over heeft en dat wekt ergernis bij de analist: "Waarom zit ik hier al jaren met leeghoofden?" Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Tijdens de TOTO-voorspelling, waarin ook Portugal - Frankrijk aan bod komt, hangt Johan Derksen een verhaal over een EK uit een ver verleden op. Daar speelden de twee landen ook tegen elkaar, en die wedstrijd eindigde in 4-3. De heren aan tafel hebben geen idee waar Derksen het over heeft en dat wekt ergernis bij de analist: "Waarom zit ik hier al jaren met leeghoofden?"

Bekijk het fragment uit De Oranjezomer hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Johan Derksen ergert zich aan collega's: "Waarom zit ik hier met leeghoofden?" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier