Live stream Slowakije - Spanje (EK voetbal, groep E)

Live stream Slowakije - Spanje (EK voetbal, groep E)

Kijk woensdag 23 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Slowakije - Spanje via de livestream hierboven.

Woensdag spelen Spanje en Slowakije tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven.

Lees hier waar je Slowakije - Spanje op tv kunt kijken.

Samenvatting en hoogtepunten Slowakije - Spanje

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Slowakije - Spanje is woensdag 23 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.

Live stream <em>Slowakije - Spanje</em> (EK voetbal, groep E) Kijk woensdag 23 juni vanaf 21.00 uur LIVE naar Slowakije - Spanje via de livestream hierboven. Woensdag spelen Spanje en Slowakije tegen elkaar op het EK voetbal. De wedstrijd wordt uitgezonden op NPO 1 en is te zien op de livestream hierboven. Lees hier waar je Slowakije - Spanje op tv kunt kijken. Samenvatting en hoogtepunten Slowakije - Spanje De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken. Samenvatting Slowakije - Spanje (EK voetbal, groep E) Bekijk deze video » Slowakije - Spanje is woensdag 23 juni vanaf 21.00 uur te zien op NPO 1 en via deze livestream. De samenvatting en hoogtepunten van de wedstrijd komen online bij Gids.tv.
Live :
Live stream Slowakije - Spanje (EK voetbal, groep E)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Live stream Slowakije - Spanje (EK voetbal, groep E) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier