Zien: Legoland in Scheveningen is geopend: "Kinderen zijn dolenthousiast"

Zien: Legoland in Scheveningen is geopend: "Kinderen zijn dolenthousiast"

Eindelijk. Legoland is geopend. De attractie in Scheveningen bestaat uit vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zijn er ook genoeg plaatsen zijn om gewoon lekker met LEGO te kunnen spelen en bouwen. Ook zijn er Lego Masters aanwezig zoals Arjan in de onderstaande video, die je helpen om iets moois te maken. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Legoland</em> in <em>Scheveningen</em> is geopend: &quot;Kinderen zijn dolenthousiast&quot; Eindelijk. Legoland is geopend. De attractie in Scheveningen bestaat uit vele interactieve onderdelen met onder andere Duplo, LEGO® Ninjago™ en LEGO® Friends™. Daarnaast zijn er ook genoeg plaatsen zijn om gewoon lekker met LEGO te kunnen spelen en bouwen. Ook zijn er Lego Masters aanwezig zoals Arjan in de onderstaande video, die je helpen om iets moois te maken. Bekijk de Hart van Nederland-video hieronder. Lees verder onder de video. LEGO stadOok is er een 4D bioscoop met leuke LEGO films en een spannende attractie-rit door een mooie LEGO stad. Of bekijk MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO steentjes. Bekijk het fragment met Lego Master Arjan hierboven. Bekijk ook Speciale kids-editie LEGO Masters: "Kinderen kunnen prachtige dingen maken" Bekijk deze video » Zien: Dit zijn de winnaars van de LEGO Masters Kidsspecial (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

LEGO stad
Ook is er een 4D bioscoop met leuke LEGO films en een spannende attractie-rit door een mooie LEGO stad. Of bekijk MINILAND, waar verschillende Haagse highlights zijn nagebouwd in duizenden LEGO steentjes. Bekijk het fragment met Lego Master Arjan hierboven.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: Legoland in Scheveningen is geopend: "Kinderen zijn dolenthousiast" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV