Fantastische video: zo erg is Nikkie de Jager veranderd na de puberteit

Fantastische video: zo erg is Nikkie de Jager veranderd na de puberteit

Op de app TikTok is er al een tijdje een challenge gaande, waarbij mensen laten zien 'how hard puberty hit them'. Oftewel, hoe erg zijn mensen veranderd na de puberteit. Onze Nikkie de Jager kon het niet laten mee te doen met deze trend.

Fantastische video: zo erg is <em>Nikkie de Jager</em> veranderd na de puberteit Op de app TikTok is er al een tijdje een challenge gaande, waarbij mensen laten zien 'how hard puberty hit them'. Oftewel, hoe erg zijn mensen veranderd na de puberteit. Onze Nikkie de Jager kon het niet laten mee te doen met deze trend. Twee foto'sNikkie post op Instagram twee foto's. De eerste foto is van de dag dat ze gedag zei tegen haar jongensnaam en de tweede foto is genomen in de jurk van het Songfestival. En wát een transformatie! Bekijk de video van NikkieTutorials hierboven. Bekijk ook Video: deel overvallers Nikkie de Jager weer op vrije voeten Bekijk deze video » Zien: Nikkietutorials maakt bandleden van winnaar Songfestival Måneskin op Bekijk deze video »

Twee foto's
Nikkie post op Instagram twee foto's. De eerste foto is van de dag dat ze gedag zei tegen haar jongensnaam en de tweede foto is genomen in de jurk van het Songfestival. En wát een transformatie!

Bekijk de video van NikkieTutorials hierboven.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Fantastische video: zo erg is Nikkie de Jager veranderd na de puberteit of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier